Dragica je slučaj za posmatranje

Izvor: B92

Sreda, 09.12.2009.

14:24

Default images

Ipak, o svom i Enisovom odnosu i njihovom poljupcu nije imala puno toga da kaže.
- Pričali smo o svemu i shvatili da to nije to. Mi smo samo drugovi.

O parovima u kući i njihovoj budućnosti Tanja je skeptična.
.banner_text_link{ text-align: right } .banner_text_link a{ font-size: 12px; color: #ccc } .banner_text_link a span{ font-size: 10px; } .banner_text_link a:hover{ color: #666 }

- Manuel je dete, tako da njemu ne mogu ništa da zamerim. Slatki su mi on i Kiki, dok njegov odnos sa Mirjanom ne mogu da nazovem vezom ili pokušajem, šta li je već. Za Danicu i Arsu znala sam i ranije da su se ljubili, ali se kriju od ostalih ukućana, ne znam zašto - kaže Tatjana, kojoj Daničino ponašanje nije najjasnije.

- Malo mi je to ljigavo, ulizuje se Jovani, čak ju je ubedila da je voli, a to nije istina. Sa Arsom se ljubi, a rekla je da joj je Karlo idealan tip muškarca od ukućana - objašnjava Tatjana, koja se osvrće i na ostale ukućane, one loše, kako ih je sama nazvala.

- Kad vidim Dragicu, padne mi mrak na oči. Ona je žešći lik za posmatranje, majke mi. Svaka čast ljudima iz „Emoušna“ kako i gde su je našli. Karlo mi je postao ljigav još kad sam čula da je na moj račun rekao da su u laži kratke noge. Pa šta je onda trebalo ja da kažem za njega, buljavi, ćoravi?! - pita se Jovančevićeva, koja je za kraj prokomentarisala i odnos sa ocem.
- Nisam se videla sa njim i ne planiram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: