Kao da sam video cicu za Macu

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2009.

10:58

Default images

- Pojedine žene Dragana Marinkovića Macu smatraju najduhovitijim i najinteligentnijim muškarcem na domaćoj estradnoj sceni. Pa ipak - izgleda da Maca, i pored sve slave, nikako da nađe devojku. Vaš zadatak je da mu pomognete. Kombinacijom potpuno različitih žena sa estrade, sastavlja se devojka koja je po Macinom merilu idealna. Maca na svaku kombinaciju daje komentar. Rešenje je samo jedno, a ukoliko pogodite - on je 100 odsto zadovoljan.

Dragana Vukajlović iz „Tračare”, koja je osmislila ovu igricu, kaže da je na ideju došla gledajući „Operaciju Trijumf” u kojoj je Maca bio jedan od voditelja.
- Dodali smo ga kao prijatelja na Fejsbuku, ne znamo da li je to njegov stvarni profil ili ne, ali reakcije i pisanja žena koje smo tamo pročitali navele su nas na ideju da napravimo ovu igricu - kaže Dragana za „24 sata”.

Prema njenim rečima, još uvek nije čula Macinu reakciju, kao ni rakciju ostalih učesnika čiji su „delovi” iskorišćeni za igricu.
- Ne znam kakve su reakcije osoba koje smo koristili za ovu igricu, a ni Maca se nije oglasio jer, koliko znam, on je sad na Tajlandu - kaže Dragana, koja je pozvala čitaoce da daju predloge koju javnu ličnost bi trebalo da stave u igricu.

Macina savršena žena krije se među licima Nikoline Pišek, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Nataše Bekvalac, Cece Ražnatović, Mire Furlan, Ane Nikolić i Severine. Na to se dodaje telo Karleuše, Ksenije Pajčin, Marije Šerifović, Ane Ivanović, Jelene Janković, dve verzije Seke Aleksić (deblje i mršavije) ili Stoje.

Poslednja kockica čini mozak u većim i manjim dimenzijama, a u konkurenciji su Goga Sekulić, Olja Bećković, Ksenija Pajčin, Isidora Bjelica, Jelena Karleuša, Nikola Tesla, Vendi i Milan Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: