„Universal“ daje pesmu rokerima iz OT

Izvor: B92

Utorak, 20.01.2009.

10:06

Default images

Producentska kuća „Emotion” odlučila je da na konkurs „Beovizije” koji traje do 24. januara prijavi skoro sve studente „Operacije trijumf” koji dolaze iz Srbije. Studenti će se za „Beoviziju” prijaviti sa tri potpuno različite pesme, a jednu će izvesti muški rokenrol bend sastavljen od Sajka, Vukašina, Đorđa i Nikole Paunovića.

Numera za njih stiže iz radionice čuvenog muzičkog studija „Universal music”, a odabrao ju je Tonči Huljić koji će biti neka vrsta supervizora. On će odlučivati i o pesmama sa kojima će se Ana Bebić i Igor Cukrov prijaviti na „Dori”, a Nina Petković i Aleksandar Belov na crnogorski, odnosno makedonski izbor za „Pesmu Evrovozije”. Na „Beoviziju” se prijavila i Sonja Bakić iz Sombora, a pesmu za nju radi poznati autorski par Mirko i Snežana Vukomanović. Kragujevčani, Milica Majstorović i Danijel Pavlović, žele da na „Beoviziji” zapevaju u duetu, a njihovu pesmu pripremaju etablirani domaći autori Marina Tucaković, Aleksandar Kobac i Marko Kon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: