Protekcija

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2008.

07:56

Default images

Igor Cukrov, hrvatski takmičar u „Operaciji Trijumf" po drugi put je dobio mogućnost da promeni pesmu koja mu je zadata za Gala koncert. Mladi splitski pevač odbio je da izvede hit „Bijelog dugmeta" - „Lipe cvatu", obrazloživši svoj postupak navodnim pretnjama koje je zbog te pesme dobio prilikom nastupa na jednom ranijem koncertu. Cukrovu je pred dve nedelje promenjena i pesma Olivera Mandića - „Zbog tebe bih tucao kamen" u takođe Mandićev hit „Poludeću", koji je Igor potom tražio da peva na ikavici („Poludiću").

Forum fanovi „Operacije Trijumf" tvrde da je na ovaj način prekršena ravnopravnost među studentima, jer su se gotovo svi učesnici do sada žalili na dobijene numere, ali se nikome, osim Cukrovu, nije izašlo u susret. Forumaši smatraju da ova favorizacija, uz činjenicu da (pored falširanja na nekim nastupima) Cukrov nikad nije bio nominovan, potvrđuje sumnje da Splićanina protežira lično član OT žirija Tonči Huljić.

Ostali studenti dobili su sledeće pesme:

Nikola P. - „Kao ti" (Bojan Marović),

Ana - „Pleši sa mnom" (Danijela Martinović),

Nikola S. - „Sve još miriše na nju" („Parni valjak"),

Aleksandar - „Vertigo" (U2),

Sonja - „Sve smo mogli mi" (Jadranka Stojaković),

Vukašin „More than words" („Extreme"),

Đorđe - „Soldier of fortune" - („Dip parpl"),

Danijel - „Suada" („Plavi orkestar"),

Nina - „Neka mi ne svane" (Danijela Martinović),

Adnan - „Više te nema (Bojan Marović).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: