Milica dobija album na poklon

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2008.

08:21

Default images

Mladoj Kragujevčanki se tako u trenutku situacija preokrenula, pa je smireno odgovarala na pitanja voditelja, izjavivši u jednom trenutku da Skaj Viklera vidi kao saradnika a ne dečka.

Ostali takmičari nisu prošli tako lako. Žiri ih je stavio na muke, pa je tako takmičare koje je kritikovao spašavao, dok su nominovani oni koji su dobili najveće kritike. U krugu za ispadanje su se tako našli Sonja, Nikola Sarić, Vukašin i Đorđe. Tada je žiri pojasnio da trojicu muškaraca vidi kao rok bend kome će dodeliti četvrtog člana. O kome se radi, nisu želeli da otkriju.

Direktor akademije Saša Dragić spasao je popularnog Sajka dok su takmičari glasali za Sonju sprečivši na taj način da kuća ostane puna muškaraca. Da li će takmičenje napustiti Đorđe ili Vukašin, saznaćemo sledeće nedelje. Koncert je upotpunilo i učešće grupa «Kolonija» i «Divlje jagode» sa kojima su učesnici izvodili hitove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: