Sportski pregled

Radnim danima u 16:35, vikendom u 16:35 i 23:35
Sportski pregled

Najzanimljiviji događaji iz sveta sporta

Sportska redakcija televizije B92 bez pauze priprema presek najvažnijih i najzanimljivijih događaja u svetu sporta.
Redovno se prate aktuelnosti u najpopularnijim sportovima, fudbalu, košarci, tenisu, sportovima koji u Srbiji imaju dugu tradiciju i dobre rezultate, vaterpolu, odbojci, rukometu ali i svi značajni događaji koje donose tzv. mali sportovi. Uz redovno izveštavanje sa velikih takmičenja u zemlji i inostranstvu predstavljaju se i manje poznati sportisti, priče sa veteranima, zanimljivosti iz susednih zemalja kao i problemi koje sport, klubovi i savezi imaju. Ravnopravno su zastupljeni domaći sport kao i najznačanija sportska takmičenja u Evropi i ostatku sveta.
Emisija ima i deo nazvan ’Sport za zube’ u kojem se svakodnevno mogu videti neobični potezi, komične situacije ili zanimljivosti van sportskih terena čiji su akteri sportisti ili navijači.

Prvu petorku emisije čine Milan Bošković, Igor Vujičin, Nina Kolundžija, Željko Čačija i Miloš Šaranović.

Meč za titulu Prvaka sveta u teškoj kategoriji

Subota, 25. april u 03:00, repriza nedelja u 16:50
Meč za titulu Prvaka sveta u teškoj kategoriji

Vladimir Kličko – Brajant Dženings

AP Photo/Seth Wenig

Vladimir Kličko se posle sedam godina vraća u Sjedinjene Američke Države u njujorški Medison Skver Garden, gde će pokušati da 23. put odbrani titule u teškoj kategoriji u verzijama WBA, WBO, IBF i IBO. Od njega je u istoriji bolji samo Džo Luis sa 25 uspešnih odbrana. Kličko ima 63 pobede, čak 53 je dobio nokautom i tri poraza.
Protivnik gorostasnom Ukrajincu je Amerikanac Brajant Dženings, koji ima 30 godina i savršen skor od 19 pobeda, bez poraza, od toga 10 puta dobio prekidom. Dženings je i po građi vrlo sličan Doktoru Čeličnom Čekiću, visok je 191 cm, a raspon ruku čak 213 cm.

Subota 25. april u 03:10, samo na B92
Repriza nedelja 26. april u 16:50

TRENUTNO NA TV B92

  • 21:00Mladi revolveraši
  • 23:10Prljava igra (R)
  • 00:55Vesti
Pogledaj kompletan program

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 21:30Automobilizam (R)
  • 22:00V.O.A.
  • 22:30Vesti B92
Pogledaj kompletan program