Dobra zemlja

Nedeljom u 08:00
Dobra zemlja

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

foto: Aleksandar Krstović

O emisiji:

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama “Dobra zemlja” pomoći će vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.
Brzo ali ne previše, informativno ali sa dozom zabave, zabavno ali uvek korisno. Novi program zasnivaće se na dosadašnjem konceptu, u kojem će ljudi koji se profesionalno bave poljoprivredom naći korisne i nasušne informacije za svoj posao, ali će biti usmeren i ka potrošačima hrane, onima kojima je poljoprivreda hobi i životnim temama koje se tiču porodice i domaćinstva.
Visoki kriterijumi koje smo postavili doveli su do toga da je Dobra zemlja postala najgledanija emisija o poljoprivredi, kojoj gledaoci u potpunosti veruju.

Dobra zemlja, sa unapređenim konceptom i novim programom, pomera granice ovakvog formata na televizijama u Srbiji.

Dobra zemlja, nedeljom u 08:00 na TV B92
Voditelji: Uroš Davidović i Marija Ćeklić

Insajder

Insajder

Nastavak serijala "Patriotska pljačka"

Redakcija emisije Insajder na čelu sa Brankicom Stanković, višestruko nagrađivane dokumentarno-istraživačke emisije, u novoj sezoni otkriva detalje o nastavku pljačke budžeta Srbije koja se gotovo deceniju i po odvija pod izgovorom patriotizma i navodne zaštite interesa Srba na Kosovu.

U serijalu “Patriotska pljačka” pre dve godine otkrivene su brojne zloupotrebe sredstava namenjenih Kosovu. Prikazano je kako Srbija za Kosovo izdvaja u proseku oko 650.000 evra dnevno, ali da novac ne odlazi onima kojima je namenjen. Serijal je izazvao brojne reakcije, a novinari redakcije Insajder proglašavani su za izdajnike.

Sada je, međutim, država preko Anketnog odbora koji je formirala Skupština Srbije, potvrdila navode iz serijala.

Ali, kako otkriva redakcija Insajdera u novom serijalu, do danas je sve ostalo isto. U novom serijalu, Nastavak patriotske pljačke, Insajder otkriva kako građani Srbije i dalje kroz budžet izdvajaju u proseku oko 650.000 evra dnevno, a i dalje niko ne zna gde taj novac odlazi.

Informativni program B92

Svakog dana u 16h, 20h i 24h
Informativni program B92

Proširite ugao gledanja

NAJSAVREMENIJA INFORMATIVA U ZEMLJI
Televizija B92 je počela sa emitovanjem proširenih Vesti u 20:00, u trajanju od sat vremena iz novog studija moderne scenografije, a Vesti u 16:00 biće pojačane Kažiprstom i ekskluzivnim intervjuima koje će voditi Suzana Trninić i Tatjana Aleksić.

Proširite ugao gledanja uz informativni program B92.
Vesti u 16h u sklopu kojih će biti i Kažiprst, jednosatne Vesti u 20h, ali i one koje se emituju u 24h u sklopu kojih će se sumirati minuli dan jer TV B92 ne odustaje od kredibilog informativnog programa koji će i dalje nametati profesionalne standarde u Srbiji i potvrditi svoju lidersku poziciju u regionu.
Vesti B92 tradicionalno prikazuju realan život u Srbiji. Provokativna pitanja, eskluzivne informacije, istraživačko novinarstvo i ukazivanje na akutne probleme u društvu – obrazac su po kojem radi Informativna redakcija B92. Voditeljski parovi Vesti Ivana Konstantinović i Miloš Milovanović, Živana Šaponja Ilić i Goran Dimitrijević, kao i prezenterka večernjih Vesti Maša Mileusnić i u novoj sezoni nastavljaju dosledno da brane epitet Vesti kojima se najviše veruje.

Svakog dana u tri termina, prikaz realnog života u Srbiji.
Vesti u 16h, 20h i 24h na TV B92

Kažiprst u Vestima B92 u 16:00

Radnim danima u 16:00
Kažiprst u Vestima B92 u 16:00

Istina izlazi na videlo

Kažiprst postaje pojačanje Vesti B92 u 16:00.
U novom terminu, u okviru Vesti B92 Suzana Trninić i Tatjana Aleksić nastavljaju da insistiraju na odgovorima i neumorno tragaju za istinom. Svakog dana one diktiraju politički tempo Srbije. Svi mediji ih citiraju zbog čega je opšte poznato da je ovo jedna od najuticajnijih talk show emisija.
U maniru tradicionalne novinarske škole B92 nastavljaju da intervjuišu goste i postavljaju pitanja koja se najčešće ne mogu čuti nigde u etru. Bez kalkulisanja i zadrške sa idejom da zastupaju stavove građana, njih dve uvek istražuju ko, kako i zašto, ali i ko je kriv za stanje u kome je Srbija.

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 14:30Evromaxx
  • 15:00V.O.A.
  • 15:30Zelena patrola
Pogledaj kompletan program