Dobra zemlja

Nedelja u 08:00
Dobra zemlja

DOBRA ZEMLJA saznaje kako spasiti pčele od nedostatka sunca

Dok ceo svet gleda strahote u Ukrajini, Dobra zemlja ove nedelje govori o ljubavi iz Ukrajine jer su specijalne gošće tople slovenske duše koje žele da se udaju za seljake u Srbiji. Osim toga, Dobra zemlja donosi i obilje tema iz inostranstva: Turske, Nemačke, Austrije kao i priče sa sa svih strana Srbije od Crne Trave, preko Velikog Gradišta, Kule, Bele Crkve do Čačka.

Pričamo o zemljištu, novim pravilinicima Uprave za veterinu, prodaji zemlje strancima ali i o lepim manifestacijama koje se održavaju širom Srbije. Videćete kako naši stočari mogu da iskoriste solarnu energiju ali i kako da pčelari spasu svoje rojeve od nedostatka sunca.

Fantastične priče - o ljubavi , prevarama, stoci, povrću, pšenici i suncokretu u jedinstvenoj emisiji o poljoprivredi - Dobra zemlja na TV B92.

Nove teme, dobre teme - uvek u Dobroj zemlji

Nedelja 27. jul u 08:00 na TV B92

Emisija o poljoprivredi, seoskom životu i hrani

O emisiji:

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama – program “Dobra zemlja” pomoćiće vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.

Dok poljoprivrednici mogu da dođu do gomile novih informacija – gledaoci iz grada mogu da se informišu o najnovijim tokovima u proizvodnji hrane. Jer uspećete, uz pomoć – “Dobre zemlje”.

Voditelji: Uroš Davidović i Marija Ćeklić

Kažiprst

NOVA SEZONA EMISIJE OD JESENI PONOVO NA B92
Kažiprst

Suzana Trninić i Tatjana Aleksić sa svojim gostima od jeseni ponovo na B92

O emisiji:

Istina izlazi na videlo!
Nastavljamo sa tradicijom hard-talk intervjua o temama kojima počinje dan. Insistiramo na odgovorima i neumorno tragamo za istinom.
Format kojim počinje dan, emisija čiji se sadržaj prepričava. Budite prvi koji će svakog jutra saznati šta nam dan donosi.Autorke i voditeljke: Suzana Trninić (ponedeljkom, utorkom i sredom) i Tatjana Aleksić (četvrtkom i petkom).

Utisak nedelje

NOVA SEZONA EMISIJE OD JESENI PONOVO NA B92
Utisak nedelje

Najdugovečnija i najznačajnija politička tok-šou emisija u Srbiji od jeseni ponovo na B92

O emisiji:

U poslednjih dvadeset godina mnogo je toga obeležilo naše živote… Istorija se pisala i prepravljala... Rušile su se države i sistemi…

Za sve to vreme, iz nedelje u nedelju, imali smo priliku da se osvrnemo i razmislimo šta je ono najvažnije što se dogodilo, šta je na nas ostavilo najjači utisak. Kao i u prethodne dve decenije Olja Bećković razgovara sa eminentnim gostima o aktuelnim društveno-političkim temama. Osvrnite se na proteklu nedelju, razmislite šta je ono najvažnije šta se dogodilo i šta je na vas ostavilo najjači utisak.

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 00:30V.O.A.
  • 01:00Evromaxx (R)
  • 01:30Vesti B92 (R)
Pogledaj kompletan program