Kažiprst

Radnim danima u 09:30
Kažiprst

Gost emisije u sredu 16. aprila biće Nataša Vučković, potpredsednica DS.

Teme:
O glasanju u PS Saveta Evrope - šta je "srpski interes" kada se glasa o Rusiji i ko ga definiše?
Ko je odgovoran za različita tumačenja državotvornosti i nacionalno odgovorne politike?
O DS-u u novoj Skupštini, odnosu prema Vladi.

Autor i voditelj: Suzana Trninić

O emisiji:

Istina izlazi na videlo!
Nastavljamo sa tradicijom hard-talk intervjua o temama kojima počinje dan. Insistiramo na odgovorima i neumorno tragamo za istinom.
Format kojim počinje dan, emisija čiji se sadržaj prepričava. Budite prvi koji će svakog jutra saznati šta nam dan donosi.Autorke i voditeljke: Suzana Trninić (ponedeljkom, utorkom i sredom) i Tatjana Aleksić (četvrtkom i petkom).

Utisak nedelje

Nedelja u 21:00
Utisak nedelje

O emisiji:

Najdugovečnija i najznačajnija politička tok-šou emisija u Srbiji!

U poslednjih dvadeset godina mnogo je toga obeležilo naše živote… Istorija se pisala i prepravljala... Rušile su se države i sistemi…

Za sve to vreme, iz nedelje u nedelju, imali smo priliku da se osvrnemo i razmislimo šta je ono najvažnije što se dogodilo, šta je na nas ostavilo najjači utisak. Kao i u prethodne dve decenije Olja Bećković razgovara sa eminentnim gostima o aktuelnim društveno-političkim temama. Osvrnite se na proteklu nedelju, razmislite šta je ono najvažnije šta se dogodilo i šta je na vas ostavilo najjači utisak.

U zdravom telu

Ponedeljak, sreda, petak u 08:00
U zdravom telu

Vaš vodič ka lepšem i kvalitetnijem životu!

Saznajte novosti iz oblasti zdravlja, medicine, ishrane, velnesa, lajf koučinga, primenjene psihologije, lepote, nege, rekreacije i turizma, svega što život može da učini lepšim i kvalitetnijim. Otkrijte i kako svoje zdravlje održavaju poznate ličnosti, ali i neki manje poznati ljudi koji su vrlo uspešni u poslu kojim se bave. Emisija traje 24 minuta. Voditelj i urednik emisije je Milica Bursać.

Dobra zemlja

Nedelja u 08:00
Dobra zemlja

Poljoprivreda se poslednjih godina menja brzo, kao nikad do sada. Grana ekonomije koja je nekada uživala status statične, doživela je eksploziju biotehnoloških inovacija, krupne korake u genetici, velike tržišne promene i potrese. U gomili informacija, o novim zakonima, uredbama, kreditnim linijama, novim tehnološkim rešenjima, načinima gajenja, novim rasama – program “Dobra zemlja” pomoćiće vam da se snađete, pratite razvoj i na vreme se prilagodite novim tendencijama.

Dok poljoprivrednici mogu da dođu do gomile novih informacija – gledaoci iz grada mogu da se informišu o najnovijim tokovima u proizvodnji hrane. Jer uspećete, uz pomoć – “Dobre zemlje”.

Autor: Uroš Davidović

TRENUTNO NA TV B92

  • 08:20Američki top-model
  • 09:14Top shop
  • 09:30Kažiprst
Pogledaj kompletan program

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 09:00Na zadatku
  • 09:30Automobilizam
  • 10:00Vodič za roditelje
Pogledaj kompletan program