Zabava

Sunđer Bob Kockalone

Svaki dan u 09:30 Sunđer Bob Kockalone

Najmaštovitiji stanovnik Koralova

Priča o simpatičnom sunđeru, koju je pre 16 godina osmislio morski biolog i animator Stiven Hilenburg, smeštena je na dno obližnje lagune gradića Koralovo u Tihom okeanu, koji broji 538 stanovika a ima i važne lokacije kao što su veliki tržni centar “Školjka siti”, mesto na kojem žive meduze “Kofa sa pomijama”, zatim restoran brze hrane “Efgenija Krabe” i škola vožnje gospođe Pufne.
Svakog dana pratite dogodovštine Sunđer Boba koji živi u ananasu na dnu mora sa svojim kućnim ljubimcem, morskim pužem Garijem. Zaposlen je u restoranu kod Kebe Krabe čiji je vlasnik pohlepna kraba Efgenije Kraba. Specijalnost su mu pljeskavice čiji tajni recept skriva od svog najvećeg neprijatelja Planktona. Sunđer Bob ima najboljeg drugara od kojeg je nerazdvojan, morsku zvezdu Patrika, a prvi komšija mu je Lignjoslav. Veoma važna drugarica mu je I veverica Sendi Obraščić koja obožava karate i živi u staklenoj kupoli na dnu mora.
Sunđer Bob Kockalone, svaki dan u 09:30

više o seriji...

Pingvini s Madagaskara

Svaki dan u 09:30 Pingvini s Madagaskara

Avanture heroja iz zoološkog vrta

Major, Kovalski, Vojnik i Riko su četiri pingvina iz njujorškog zoološkog vrta. Oni su obučeni specijalnim veštinama, borilačkim i raznim drugim, pomoću kojih održavaju red u vrtu! Njihov najveći neprijatelj je otkačeni majmun -Džulijen, samoproklamovini kralj lemura i njegovi potčinjeni majmuni Moris i Mort, koji žele samo da se glupiraju i ne poštuju nikakva pravila!
Za Majora nema nerešivih problema, a iza svake slučajnosti on pronalazi zaveru! Vojničkom disciplinom pokušava da kontroliše ostale pingvine, ali i druge stanovnike zoološkog vrta, mada to ne ide baš uvekl od ruke. Vojnik je najmlađi i najemotivniji, brzo se oduševi, ali isto tako i rastuži. Kovalski je najpametniji i kada god Majoru zatreba bilo kakav izum ili analiza situacije, on mu se prvi nađe od pomoći, mada neretko nema pojma o čemu govori. Riko je totalno otkačen, neobuzdan i nepredvidiv. Nije baš najspretniji na jeziku, ali je majstor borilačkih veština. Konačno, njihov zakleti protivnik je autoritarni majmun Džulijen, samoproklamovani Kralj Lemura, čiji je jedini cilj da se svi u svakom trenutku provode i ne poštuju nikakav pravila, osim, narvno, njegovih.

Galileo

Svaki dan u 18:00 Galileo

Emisija o nauci i svakodnevnim životnim fenomenima

foto: Aleksandar Krstović

Čudan svet oko nas nastavlja da se okreće, a Galileo vas vodi na interesantna mesta, upoznaje vas sa neobičnim ljudima, predstavlja vam nesvakidašnja zanimanja i zabavlja vas na jedinstven način. Čuveni naučni revolucionar Galilej je promenio poglede na nauku svog doba, a istoimena emisija će promeniti vaše viđenje sveta oko nas. ”Galileo” je prava televizijska destinacija koja će vam otkriti sve tajne, fenomene i pokazati vam lepotu nauke, na najuzudljiviji, lagan, ali precizan i jedinstven način.

Niko ne zna sve, ali uvek možete da saznate više!
Galileo, svaki dan u 18:00

Voditelj: Miloš Urošević

O emisiji:

„Galileo“ je proglašen za najbolji nemački TV šou program koji se bavi naukom. Prvi put je emitovan 30. novembra 1998. godine, na nemačkom kanalu Pro 7.
Od svog prvog izdanja, „Galileo“ se sa velikim uspehom proširio na ceo svet, pa je emisija prikazivana u više od 10 zemalja, uključujući i Srbiju. Voditelj Miloš Urošević ima vrlo prisan odnos sa svojim gledaocima i obožavaocima, koji mu uvek pomažu tako što šalju svoja pitanja iz oblasti koje ih zanimaju. Kako sam kaže, moto ove emisije je ”Za sve koji imaju pitanja”, a ”Galileo” je tu da pruži prave odgovore.
Na društvenim mrežama u Srbiji ”Galileo” je uvek aktivna tema, a samo Fejsbuk stranica emisije broji više od 50.000 fanova. Na ovaj način zid između publike i ekipe emisije je srušen i svi zajedno postaju tim koji istražuje svet!
Od 2009, ustaljen je običaj da se, na kraju svake godine, pravi kolaž, odnosno godišnji pregled 50 najspektakularnijih snimaka emitovanih u ovoj emisiji tokom godine

TV Čorba

Radni dan i subota u 18:45 TV Čorba

Glavni sastojak je smeh

Vreme je da se ponovo zakuva. U ovoj sezoni emisiju ćete gledati od ponedeljka do subote, svako veče posle filma. Saznajte koji su noviteti u emisiji koja je u rekordnom vremenu ušla u vrh liste gledanosti i u srca publike. Zabavne, duhovite, bizarne, besmislene, neobjašnjive i skandalozne teme u novoj sezoni obogatićemo novim rubrikama. Maloj, ali efikasnoj ekipi autora „kulinara“, pridružila se i stand up komičarka Jelena Radanović, beskrajno duhovita, britka i odsečna mlada dama koja ne veruje da je čaša polupuna, ni da je poluprazna, već veruje da iz te čaše svi su pili. Naš poligon i dalje su mediji, društvene mreže, rijaliti programi, tabu teme, ljudi i događaji sa kojima delimo 21. vek. Raznovrsno, zabavno, ponekad edukativno, nekad samo zato što nam se može - to je recept za našu "Čorbu" koja ima samo jedan cilj: da vas makne od gluposti i nahrani smehom.
Voditelj: Stefan Buzurović
Radni dan i subota u 18:45

TV Čorba - video