Filmovi

Legenda o zmajevom grobu

Četvrtak 30. mart u 21:00 Legenda o zmajevom grobu

Travis i njegov tim putuju u Kinu u potrazi za nečim što ne bi trebalo da postoji. Njihova misija je da uhvate Kriptida koji opustošuje udaljeno selo pre nego što ga ubije Harker, legendarni lovac na glave...Legendary: Tomb of the Dragon, 2013.

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Skot Edkins, Dolf Lundgren, Ji Huang Režija: Erik Stajls

više o filmu...

Teške rane

Petak 31. mart u 21:00 Teške rane

Po povratku kući sa traumatičnog puta iz Iraka, Džon se bori sa posttraumatskim poremećajem. I ono malo mira što je uspeo da povrati, u potpunosti remeti jedan kobni dan kada spasava lokalnu devojku od grupe nasilnih makroa. Pošto je prilikom te akcije ubio nekoliko bitnih pripadnika grupe, Džon i njegova porodica sada postaju glavna meta Holisa, nemilosrdnog vođe ove grupe...Puncture Wounds, 2014.

Žanr: akcija

Uloge: Cung Le, Dolf Lundgren, Vini Džons Režija: Đorđo Serafini, Džejms Kojn

više o filmu...

Parker

Subota 1. april u 21:00 Parker

Parker je profesionalni lopov koji živi po određenom kodeksu časti, odlučivši da nikada neće krasti od onih koji nemaju. Situacija se jednog dana komplikuje kada ga u poslednjoj pljački prevare njegovi partneri i ostave ga da umre. Ali, on uspeva da preživi i traži pomoć od svoje bivše bande u Floridi, gde živi i Leslie koja će mu pomoći u osveti. Smešten u bogatom i glamuroznom svetu Palm Biča, Džejson Stetam i Dženifer Lopez udružuju snage u ovom krimi trileru snimljenom prema seriji bestseler romana autora Donalda E. Vestlakea.

Parker, 2013. Žanr: akcija

Uloge: Džejson Stetam, Dženifer Lopez, Majkl Čiklis Režija: Tejlor Hekford

više o filmu...

Okrug 37

Nedelja 2. april u 21:00 Okrug 37

U ovom naučno fantastičnom ostvarenju reditelja koji potpisuje i filmove Fantastična četvorka i Predator, priča govori o dva novinara reportera koji prate elitnu vojnu jedinicu na najnegostoljubivijem mestu na svetu, koje je okruženo poslednjim preživelim vanzemaljskim borcima koji su izvršili invaziju na Zemlju. Svet je to možda i zaboravio, ali vanzemaljci planiraju i drugu invaziju na Zemlju, a vojnici su jedini koji mogu da ih zaustave…Alien Outpost, 2014.

Žanr: naučna fantastika

Uloge: Rajli Maklendon, Adrijan Pol, Brendon Ore Režija: Džabar Raisani

više o filmu...

Largo Vinč 2

Ponedeljak 3. april u 21:00 Largo Vinč 2

Nakon nerazjašnjene smrti bogatog tajkuna Nera Vinča, njegov usvojeni sin Largo jedini je legalni naslednik njegove korporacije. Postavljen na čelo takozvane Grupe V, Largo odlučuje, na opšte iznenađenje da proda firmu kako bi stvorio međunarodnu humanitarnu organizaciju. Ali, na dan potpisivanja optužen je za zločine protiv čovečnosti od strane nekog tajanstvenog očevica. Sada da bi dokazao svoju nevinost, Largo mora da preispita neke svoje postupke iz prošlosti. To ga navodi na put u daleku Burmu, gde je nekada radio...Largo Winch II, 2011.

Žanr: akcija

Uloge:Tomer Sisli, Šeron Stoun Režija: Žerom Sal

više o filmu...

Smrtonosne igre

Utorak, 4. april u 21:00 Smrtonosne igre

Vinsent Brazil i Roland Flint su najbolje profesionalne ubice na svetu. Međusobno se ne poznaju, i potpuno su različiti. Vinsent je spreman da prihvati svaki posao ako je dobro plaćen. Roland je napustio svet profesionalnih ubica pošto mu je okrutni krijumčar droge brutalno napao suprugu, posle čega je ostala u komi. Kada meta postane upravo taj krijumčar, obojica ga žele mrtvog, jedan zbog dobre zarade, a drugi zbog osvete. Ali za petama su im korumpirani agenti Interpola i opaki kriminalci. Zbog toga se, nevoljno, udružuju kako bi ubili metu pre nego što i sami budu ubijeni...Assassination Games, 2011.

Žanr: Akcija

Uloge: Žan-Klod van Dam, Skot Atkins, Ajvan Kej Režije: Erni Barbaraš

više o filmu...

Ja, Frankenštajn

Sreda 5. april u 21:00 Ja, Frankenštajn

Dvesta godina posle šokantnog nastanka stvorenja dr Frankenštajna, Adam, i dalje hoda zemljom. Ali kad se nađe usred rata za sudbinu čovečanstva, Adam otkriva da ima ključ koji može da uništi ljudski rod. Radnja filma smeštena je u distopičnoj sadašnjosti gde oprezni gargojli i divlji demoni besne u bici za vrhunsku moć, a Adam shvata da se nalazi usred rata, dok obe strane pokušavaju da otkriju tajnu njegove besmrtnosti.

I, Frankenstein, 2014. Žanr: akcija, fantazija

Uloge: Aron Ekhart, Bil Naj, Miranda Oto Režija: Stjuart Biti

više o filmu...

Tačno u metu

Četvrtak 6. april u 21:00 Tačno u metu

Borbeni pilot koji živi u Las Vegasu postaje pilot dronova koji se na daljinski upravljač bori protiv talibana i to 12 sati na dan. Drugih 12 sati on je pak odani suprug i otac svojoj u svojoj porodici sa kojom živi na periferiji. Ali, ubrzo počinje da se prepispituje koliko je njegov posao moralan... Stvara li on tako više terorista no što ih eliminiše? Bori li se u ratu kojem se ne nazire kraj?Good Kill, 2014.

Žanr: drama, triler

Uloge: Itan Hok, Džanjuari Džouns, Zoe Kravic Režija: Endru Nikol

više o filmu...

Sedam mačeva

Petak 7. april u 21:00 Sedam mačeva

U Kini je početak 17. veka obeležio dolazak na vlast Mandžurijaca, odnosno dinastije Čing. U zemlji poznatoj po borilačkim veštinama, oni su doneli krajnje radikalan zakon, kojim su zabranili učenje i praktikovanje borilačkih veština, a sve zarad uspostavljanja kontrole i reda. Učitelji borilačkih veština, ali i njihovi učenici okrutno se ubijaju širom Kine. Predvodnik egzekutora je „Vatreni vetar", koji u progonu vidi priliku za sticanjem ogromnog bogatstva. Kada se bude nameračio na selo, „poslednje uporište borilačkih veština", pokreće stvaranje legendarne grupe - „Sedam mačeva".Seven Swords, 2005.

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Lion Lai, Doni Jen, Honglej San Režija: Hark Tsui

više o filmu...

2012. Sudnji dan

Subota 8. april u 22:00 2012. Sudnji dan

Otkrićem drevnog meksičkog hrama, grupa stranaca pronalazi tajnu drevnog naroda Maja koja predviđa sudnji dan. Četvoro stranaca je na sudbinskom putovanju 2012. godine. Slučajno se svi zateknu u drevnom hramu u srcu Meksika. Za drevni narod Maja datum kada su ovi putnici stigli u hram, 21.12.2012. ujedno je i posljednji koji je zabeležen u njihovom kalendaru. Naučnici smatraju kako je taj datum dan kataklizme koja je izazvana pomeranjem Zemljinih polova. Za sve ostale ljude taj dan proglašen je sudnjim danom...2012 Doomsday, 2008.

Žanr: avantura

Uloge: Klif De Jang, Dejl Midkif, Ami Dolenc Režija: Nik Everhart

više o filmu...

Borac

Nedelja 9. april u 21:00 Borac

Jedan čovek putuje u nepoznatu zemlju sa nadom da će postati profesionalni borac. Po dolasku ga dočekuje niz nesrećnih događaja, pa ostaje bez novca i mesta za život. Međutim, nailazi na Mau Tai bokserski kamp gde mu dozvoljavaju da trenira, i da se bori. Njegova borbenost i ogromni talenat omogućiće mu da se nađe u ringu sa svestskim šampionom, a pobednik može biti samo jedan…Down for the Count, 2009.

Žanr: akcija

Uloge: Ahmed Rašid Al-Sulati, Julaluk Ismalone, Kaoklai Kanorejzing Režija: Dejvid Ismalone

više o filmu...