Filmovi

Samarićanin

Utorak 24. januar u 21:00 Samarićanin

Nakon što je proveo 25 godina u zatvoru, Foli želi u potpunosti da promeni svoj život, i u tome mu pomaže devojka Iris. Ali svaki početak je težak, pa ga ubrzo sustiže prošlost u liku Itana, sina njegovog nekadašnjeg partnera, koji ne dozvoljava da Foli živi u miru, već ga primorava da učestvuje u zločinu koji namerava da počini...The Samaritan, 2012.

Žanr: krimi drama

Uloge: Samjuel El Džekson, Luk Kirbi, Rut Nega Režija: Dejvid Viver

više o filmu...

Zvuk grmljavine

Sreda 25. januar u 21:00 Zvuk grmljavine

Film je snimljen prema kratkoj priči poznatog američkog pisca naučne fantastike Reja Bredberija, koji je najpoznatiji po svom romanu „Farenhajt 451“, po kome je snimljen istoimeni film. "Zvuk grmljavine" je film interesantnog naučno-fantastičnog koncepta, sa harizmatičnim Benom Kingslijem u jednoj od glavnih uloga, dok je režija poverena iskusnom Piteru Hajmsu.

Godina je 2055. i bogati imaju priliku da putuju vremenskim tunelom na praistorijski safari. Tako imaju mogućnost da ubijaju dinosauruse malo pre njihovog izumiranja. Safari je izuzetno profitabilan, i Čarlsu Hatonu je doneo veliko bogatstvo. Ali jedan od vodećih eksperata za vremenski safari, Trevis Rejer, primećuje promene klime i prirode u sadašnjosti, i zaključuje da su njihove aktivnosti opasno ugrozile prirodnu ravnotežu. Trevis mora popraviti uništeno i vratiti prirodni tok, ali pitanje je hoće li uspeti...A Sound of Thunder, 2005.

Žanr: Akcija-avantura

Uloge: Edvard Berns, Ben Kingsli, Ketrin Makormak Režija: Piter Hajams

više o filmu...

Dragoceni teret

Četvrtak 26. januar u 21:00 Dragoceni teret

Nakon loše izvedene pljačke, mafijaški šef Edi hvata zavodnicu-lopova Karen koja ga je izneverila. Kako bi ponovo zadobila njegovo poverenje moraće da kontaktira bivšeg momka, Džeka i nagovori ga da ukrade pošiljku retkih i izuzetno skupocenih dragulja. Međutim, kada se obavi posao, savezi se krše i izdaja je očekivana. Njih troje moraće da se sretnu i konačno međusobno obračunaju...Precious Cargo, 2016.

Žanr: akcija

Uloge: Brus Vilis, Mark Pol Goselar, Kler Forlani Režija: Maks Adams

više o filmu...

Ostati živ

Petak 27. januar u 21:00 Ostati živ

U ovom akcionom filmu, sa iskusnim Stivenom Sigalom u glavnoj ulozi, elitni tim agenata DEA dodeljen je da zaštiti opasnog narko “bosa” , koji se skriva u jednom luksuznom hotelu dok agenti pokušavaju da uspešno završe svoju misiju. Međutim, oni ubrzo upadaju u centar zasede kada je aktivirana eksplozivna naprava u hotelu u kome se nalazi narko diler koga štite...Killing Salazar, 2016.

Žanr: akcija

Uloge: Stiven Sigal, Luk Gos, Žorž Sent-Pjer Režija: Keoni Vaksman

više o filmu...

Opasno jezero

Subota 28. januar u 21:00 Opasno jezero

Meridit je proglašena za najboljeg policajca u svom mirnom mestu na jezeru Taho. Kada je Klint, trgovac ugroženim vrstama na crnom tržištu, pušten iz zatvora na uslovnu slobodu, on pušta na slobodu i nešto što nije smeo. Tako plivači, ali i oni koji više vole kopno neverovatnom brzinom postaju deo lanca ishrane. Meridit i njene kolege ubrzo otkrivaju da se ne bore samo protiv jednog predatora, već protiv čitave porodice. Neće svako preživeti ovu katastrofu, ali oni koji to uspeju, nikada neće zaboraviti to leto na Ostrvu ajkula...Shark Lake, 2015.

Žanr: triler

Uloge: Dolf Lundgren, Sara Malakul Lejn, Lili Bruks Obrajan Režija: Džeri Dugan

više o filmu...

Smrtonosna kula

Nedelja 29. januar u 21:00 Smrtonosna kula

Božićno veče pretvara se u stravičnu noć, kada u visokom, luksuznom neboderu izbije požar. Naime, održavala se zabava na kojoj su prisustvovale VIP zvanice, i jednako važni stanari zgrade. Dae Ho, menadžer zgrade i samohrani otac, bio je prinuđen da otkaže planove sa svojom ćerkom Hanom, kako bi radio na događaju. U međuvremenu, Jang Ki, legendarni vatrogasac, konačno je dobio slobodno veče, i želi da ga provede u miru, sa porodicom. I dok su svi uživali u zabavi, u jednom trenutku se dešava katastrofa, a Dae Ho i Jang Ki, će morati da učine sve kako bi spasili hiljade života, i svoje najmilije...The Tower, 2012.

Žanr: akcija

Uloge: Sang Kjang Kim, Je Jin Son, Kjang Gu Sol Režija: Ji Hun Kim

više o filmu...