Banditi

petak 28. septembar u 21.02

Njih dvojica su ekipa, njih troje su banditi!

Banditi

Džo Blek i Teri Kolins pljačkaši su banaka, begunci koji se nadaju da će nizom pljački uspeti da finansiraju svoj san o penziji "južno od granice". Neodoljivi Džo i njegov hipohondrični partner Teri postaju najslavniji lopovi u zemlji, pustošeći banke od Oregona do Kalifornije, ostavljajući za sobom užasnute bankare, loše maske i zadivljenu javnost.

Njihova taktika je sledeća - noć pre pljačke uzeti direktora banke i njegovu porodicu kao taoce, večerati i prespavati kod njih, a sutradan ujutru otići s njim u banku pre radnog vremena. Nema potrebe za provaljivanjem, niti zamršenih iznenadnih dnevnih prepada.

Stvar se komplikuje kad upoznaju Kejt Viler, domaćicu kojoj je dosta monotonog života, a koja je naletela na Terija svojim autom. Kejt se pridružuje pljačkašima na njihovom pohodu po zemlji i na kraju i ona uspeva da nešto ukrade - njihova srca. Obojica se zaljubljuju u Kejt, a i ona počinje da uzvraća osećanja. Džo i Teri, svaki za sebe, nisu idealni. Međutim, zajedno čine savršenog muškarca...

Bandits, 2001.

Žanr: akciona komedija

Uloge: Brus Vilis, Bili Bob Torton i Kejt Blanšet Režija: Harli Pejton

više o filmu