Pingvini s Madagaskara

Avanture heroja iz zoološkog vrta Majora, Kovalskog, Vojnika i Rika

Pingvini s Madagaskara

Major, Kovalski, Vojnik i Riko su četiri pingvina iz njujorškog zoološkog vrta. Oni su obučeni specijalnim veštinama, borilačkim i raznim drugim, pomoću kojih održavaju red u vrtu! Njihov najveći neprijatelj je otkačeni majmun -Džulijen, samoproklamovini kralj lemura i njegovi potčinjeni majmuni Moris i Mort, koji žele samo da se glupiraju i ne poštuju nikakva pravila!

Serija je rađena u perfektnoj kompjuterskoj animaciji i obiluje kako gegovima tako i verbalnim humorom, a svi likovi su neodoljivo ljupki, smešni i šarmantni.

Za Majora nema nerešivih problema, a iza svake slučajnosti on pronalazi zaveru! Vojničkom disciplinom pokušava da kontroliše ostale pingvine, ali i druge stanovnike zoološkog vrta, mada to ne ide baš uvekl od ruke. Vojnik je najmlađi i najemotivniji, brzo se oduševi, ali isto tako i rastuži. Kovalski je najpametniji i kada god Majoru zatreba bilo kakav izum ili analiza situacije, on mu se prvi nađe od pomoći, mada neretko nema pojma o čemu govori. Riko je totalno otkačen, neobuzdan i nepredvidiv. Nije baš najspretniji na jeziku, ali je majstor borilačkih veština...

Konačno, njihov zakleti protivnik je autoritarni majmun Džulijen, samoproklamovani Kralj Lemura, čiji je jedini cilj da se svi u svakom trenutku provode i ne poštuju nikakav pravila, osim, narvno, njegovih...

‘Pingvini sa Madagaskara’ su u Americi brzo stekli veliku popularnost, a pilot epizodu gledalo je preko 6 miliona ljudi.

Serija se velikim uspehom prikazuje u još 10 zemalja.The Penguins of Madagascar, 2008.
Žanr: animirana serija, komedija
http://www.imdb.com/title/tt0892700/

Pogledajte fotografije