Helo: Xiaomi ima novu "ajkulu" namenjenu gejmerima FOTO

Kineska kompanija Xiaomi priprema novi mobilni uređaj namenjen gejmerima, koji bi trebalo da zameni njen prethodni takav uređaj - Black Shark.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.10.2018.

16:32

Default images

Naslednik glavnog rivala Razer Phonea će, najverovanije, nositi ime Black Shark Helo, a njegovo zvanično predstavljanje zakazano već za 23. oktobar. Očekuje se da će na većini svetskih tržišta postati dostupan do kraja novembra.

Black Shark Helo je zasnovan na Qualcommovom Snapdragon 845 čipu, ima 8GB RAM-a i još 128GB interne memorije. Sve to napaja baterija kapaciteta 4.000 mAh.

Novi Xiaomijev igrački telefon imaće ekran od 6 inča, sa odnosom stranica 18:9. Očekuje se da će dolaziti sa Android Oreo operativinim sistemom. Black Shark Helo bi od svog prethodnika trebalo da se razlikuje po unapređenom sistemu vodenog hlađenja, boljem prijemu signala, kao i po redizajniranoj poleđini uređaja i novom LED osvetljenju.

Inače, zvanično nije poznato zbog čega se kineska kompanija odlučila za ime - Helo. Kako navodi PhoneArena, moguće je da je to učinjeno da bi se izbeglo ime Black Shark 2, budući da je nadogradnja telefona, u odnosu na original, minimalna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: