Ovo je novi Huawei Mate 20 Pro FOTO

Kineska kompanija Huawei najavila je zvanično predstavljanje novih modela Mate 20 i Mate 20 Pro za 16. oktobar, a ovih dana na internetu su se pojavili i prvi renderi tih uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

16:15

Default images

Na slikama, koje je tokom vikenda objavio sajt SlashLeaks, može se videti Huawei Mate 20 Pro sa plavom silikonskom maskom kao i u crnoj futroli na preklop.

Što se izgleda samog uređaja tiče, Mate 20 Pro nema "zub" u obliku suze, kao kad modela Mate 20, već je ovde izgled "notch"-a ovde klasičan, a u njemu se nalaze senzori za prepoznavanje lica, zvučnik i prednja kamera.
Prinscreen / Slashleaks
Na pozadini uređaja nalaze se objektivi sistema od tri kamere nove generacije i dual-tone LED blic, koje imaju kvadratni raspored.

Mate 20 i Mate 20 Pro će imati senzor za otključavanje na prednjem delu ekrana, što potvrđuju i nove procurele informacije. Pretpostavlja se i da će uređaj imati bežično punjenje.
Prinscreen / Slashleaks
Tu je i misteriozna "NM card" opcija, što ustvari predstavlja standardnu memorijsku karticu samo pod Huaweijevim brendom.

Očekuje se da će 16. oktobra, uz predstavljanje nove Huawei Mate 20 serije telefona, biti prikazane i FreeBuds 2 Pro slušalice kao i sve zaštitne maske i futrole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: