Izgled zaštitnih maski otkriva detalje o novom Huaweiju Mate 20

Izgled zaštitne maske za nove Huaweijeve modele Mate 20 i Mate 20 Pro, čije je zvanično predstavljanje zakazano za 16. oktobar u Londonu, ukazuje na to da će kineska kompanija najverovatnije zadržati standardni priključak za slušalice od 3,5 milimetara.

Tehnopolis

Izvor: B92, GSM Arena

Utorak, 18.09.2018.

18:15

Izgled zaštitnih maski otkriva detalje o novom Huaweiju Mate 20
GettyImages

Naime, maske za oba modela imaju adekvatne otvore namenjene za takav priključak. One, međutim, ne otkrivaju više detalja o novim uređajima.

Zaštitne maske za oba modela imaju dva otvora na vrhu, od kojih je jedan najverovatije namenjen za mikrofon, dok bi drugi mogao da bude za IR blaster.

Otvor za kameru na poleđini ima specifičan četvrtasti oblik, koji je kod modela Mate 20 proširen sa donje strane, pa se pretpostvalja da na njegovom mestu, na poleđini uređaja, mogao da se nalazi senzor otiska prsta. Na osnovu toga bi se moglo zaključiti da će Huawei Mate 20 Pro imati senzor za čitanje otiska prsta ispod ekrana i prednje stereo zvučnike.

Kako navodi GSM Arena, novi modeli kineskog proizvođača će imati izreze u vrhu ekrana različitih veličina i različite rezolucije ekrana.

Takođe, to bi moglo da znači i da će se Huawei Mate 20 i Mate 20 Pro na tržištu pojaviti sa različitim ekranima, odnosno zakrivljenim displejem na Mate 20 Pro i ravnim na Mate 20 modelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: