Tesla lansirala bežični punjač, ali sada po nižoj ceni

Krajem prošlog meseca u Tesli su, bez velike pompe, lansirali gedžet za ljubitelje ove marke - bežični prenosni punjač za mobilne telefone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2018.

13:06

Tesla lansirala bežični punjač, ali sada po nižoj ceni
Foto: Thinkstock

Urađen je po uzoru na veliku kućnu bateriiju Powerwall, u Tesli su u maleni punjač ugradili bateriju od 6000 mAh, iz koje mobilni telefon može da se dopunjuje bežičnim putem ili putem kabla. Tesla Wireless Charger prodavao se po ceni od 65 dolara i ubrzo su sve količine rasprodate, prenosi The Verge.

Sada, ipak, iz Tesle najavljuju da će u prodaju pustiti drugu seriju ovog, očigledno popularnog, proizvoda, ali po sniženoj ceni. Na web stranici ove kompanije ovaj bežični punjač moći će da se poruči po ceni od 49 dolara.

Punjač je kompatibilan sa Qi standardom pa se s njim mogu puniti iPhone 8 ili X, Samsung-ovi uređaji noviji od Galaxyja S6, kao i oni nekolicine drugih proizvođača (Sony, LG, Nokia, itd.).

Zanimljivo je još to da će svima koji su prethodni punjač kupili po višoj ceni, da će njima razlika biti vraćena, kao zahvalnicu Tesle za lojalnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: