Huawei i put ka vrhu [podcast]

Huawei je preskočio još jednu prepreku na putu ka vrhu. Prepreku od bilion dolara.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2018.

10:31

Huawei i put ka vrhu [podcast]
Foto: Alexander Koerner/Stringer/Getty Images

Drugo mesto sada pripada kineskoj kompaniji, i dok mediji bruje o novom trećeplasiranom proizvođaču mobilnih telefona mi se bavimo onim koji je ustvari bitan - prvim. Kako izgleda Huaweijev put ka vrhu gde se nalazi Samsung, ali kako ta lista izgleda i u Kini gde je Huawei tehnički već na prvom mestu. Usput, prvoplasirani u globalnoj trci ima novi Note, izašao je Android 9 Pita, a Apple je u istorijskom trenutku pogrešno izračunao sopstvenu vrednost u sopstvenoj aplikaciji. Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, do sledeće epizode, sve najbolje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: