Video ruskog blogera otkrio detalje novog Google Pixela 3 XL

Novi model pametnog telefona kompanije Google na tržište će stići u oktobru. U javnost su, međutim, već stigle njegove specifikacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2018.

16:26

Video ruskog blogera otkrio detalje novog Google Pixela 3 XL
Foto: Telegram / Канал Лучкова

Informacije koje su se pojavile na internetu potiču iz video-snimka koji je na Telegram postavio ruski tech bloger. One ukazuju na to da Pixel 3 XL da ima gotovo identičan dizajn kao njegov prethodnik Pixel 2 XL.

Kako prenosi Business Insider, novi Pixel 3 XL će imati Qualcomm Snapdragon 845 procesor, 4GB RAM memorije i ekran rezolucije 2.960 x 1.440p. Uređaj će koristiti najnoviji operativni sistem Android 9.0 Pie. Predviđa se da će Pixel 3 XL imati kameru koja će biti među najboljima u odnosu na ostale pametne telefone.

Google ove informacije još nije zvanično potvrdio. Ta kompanija je predstavljanje novog modela najavila za 4. oktobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: