Procurile fotografije novog Samsungovog smartphonea

Za tri nedelje Samsung će u Njujorku predstaviti novi Note, a već su procurile navodne fotografije uređaja. Po svemu sudeći, biće vrlo sličan prethodniku, ali jednu stvar je ipak pozajmip iz serije S.

Tehnopolis

Izvor: tportal.hr

Četvrtak, 19.07.2018.

21:27

Procurile fotografije novog Samsungovog smartphonea
Foto: Youtube Printscreen / ZONEofTECH

Izgleda da će nadolazeći Galaxy Note 9 kompanije Samsung izgledati kao modernija verzija Galaxy Notea, piše Biznis Insajder, a prenosi Tportal.hr

O dizajnu Galaxy Notea 9 ne zna se puno više od toga, sudeći po dvema fotografijama koje su procurile na Slashleaksu i navodno tačno prikazuju taj model.

Ako su zaista originalne, Note 9 izgleda prilično slično svom prethodniku, Noteu 8, što ni u kom slučaju nije loše jer taj smartphone nema čega da se stidi.

Fotografije takođe upućuju na to da je na Noteu 9 senzor prepoznavanja otiska prsta smešten ispod kamere kao i kod Galaxyja S9. Ako zaista i bude tako, biće lakše doći do senzora i osetiti ga, za razliku od starijeg Note modela. Na pozadini telefona je nalepnica na kojoj piše 'Ne objavljuj', što je pomalo ironično, a nekima uliva nadu da su fotografije autentične. Na istoj stranici moguće je videti i sliku prednje strane mobilnog telefona.

Ipak, valja naglasiti kako nadolazeći model ne mora nužno tako izgledati.

U svakom slučaju, brzo ćemo saznati šta je istina, a što ne jer je Samsung već poslao pozivnice za svoj događaj 9. avgusta u Njujorku, gde se očekuje da će objaviti Galaxy Note 9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: