Far Cry 5 nas sa novom ekspanzijom vodi na Mars

Kao što nam je ranije bilo obećano, Ubisoft polako izdaje dodatni sadržaj za pucačinu Far Cry 5, koji nam ne daje nove deliće za postojeću priču već nas vodi negde drugde iz Houp okruga.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 13.07.2018.

12:29

Far Cry 5 nas sa novom ekspanzijom vodi na Mars
Foto: Screenshot Youtube/Ubisoft North America

Prethodna ekspanzija je igrače vodila u samo središte Vijetnamskog rata, a sada idemo na četvrtu planetu Sunčevog sistema, Mars. Igraćemo kao Nik Raj sa ciljem da odbranimo planetu od invazije vanzemaljaca, za šta ćemo koristiti potpuno nova oružja, kao što su blasteri i morfinatori, a na raspolaganju je i jetpack.

Ovaj mod dolazi za sve platforme na kojima je izašao Far Cry 5 već 17. jula.

Prošle nedelje je za ovu igru izašao besplatni apdejt koji je doneo Photo Mode sa mnoštvom opcija za fotografisanje lepota digitalne Montane, kao i mnoštvo asseta za popularni Arcade odeljak igre.

Treća, i poslednja planirana ekspanzija za Far Cry 5, je Dead Living Zombies gde će se igrači susrest sa hordama zombija u scenarijima iz b-filmova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: