Letnji dvobroj PC Press-a i na digitalnoj trafici

Internet stvari (IoT) je uvek zanimljiva tema, ali da ne bi ostala samo na tom nivou potrebno je baviti se i praktičnom primenom, to jest domotikom. Kako „opametiti" stanove, kuće i poslovne prostore i prevazići problem standardizacije i (de)centralizovanog upravljanja, krovna je tema ovog jubilarnog Ob100000000 broja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 06.07.2018.

13:42

Letnji dvobroj PC Press-a i na digitalnoj trafici
Foto: Promo

Kad već pričamo o Internetu stvari ne možemo a da ne spomenemo kao njegov sastavni deo i kućni video nadzor. Bilo da vam je video nadzor potreban kao kućnom korisniku ili vam pak treba kao vlasniku nekog manjeg biznisa, za ovaj broj izbor je pao na D-Link i britansku kompaniju Partizan Security.

Vruća tema koju smo ispratili su svakako i nedavna dešavanja oko Člana 13, kog je Evropska unija dodala u zakon o autorskim pravima. Međutim, nakon velikih protesta povodom njegovog uvođenja, Član 13 nije uspeo da prođe u Evropskom parlamentu, što je izazvalo negodovanje kod poznatih muzičara jer nisu zadovoljni trenutnim nivoom zaštite koje nudi pre svega Google. Kad već pričamo o vrućim temama, kako da ubrzate rad vašeg najboljeg prijatelja, Android telefona, a samim tim se pobrinete i da se ne pregreva, dali smo u letnjem dvobroju i par saveta.

Za kraj malo da usporimo tempo i ohladimo glave, pa su tu Noctua kuleri. Kako letnje vreme diktira vrućine tako smo i mi posegnuli i testirali dva nova modela NH-U12S i NH-U14S.

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na "PC" možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

PC Press@Play Store (Android)

PC Press@App Store (iOS)

Novi PC Press iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: