AMD u novoj marketinškoj kampanji ismeva Intel Xeon

Marketing je veoma bitan deo u svakom plasiranju produkta na tržište i kako vreme prolazi, kampanje postaju sve oštrije kako bi se privukao što veći broj ljudi za kupovinu i to sada uključuje direktno ismevanje i ruganje suparničkih kompanija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2018.

10:30

AMD u novoj marketinškoj kampanji ismeva Intel Xeon
Foto: Youtube Printscreen

Tako je sada AMD sa svojom reklamnom kampanjom za AMD EPYC procesore direktno osuo paljbu po najljućem rivalu, kompaniji Intel i njenim Xeon procesorima, piše Play.co.rs

Slogan koji je nama zapao za oko je “Xeon je bio super. Kao i ugalj” čime se aludira na ograničenost uglja kao resursa i da je stvar prošlosti.

AMD nije stao tu, već je napravio i slogan u kojem navodi da niko nije dobio otkaz za kupovinu Xeona, do sada. Ova kompanija se stvarno opasno hvata u koštac sa svojim konkurentom, ali i ima razloga za to, pošto najnovija serija Epyc procesora nosi dosta veiku snagu u odnosu na Xeon, a nedavno su se pojavile i glasine da je u pripremi procesor sa neverovatnih 48 jezgara i 96 threadova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: