Novi Asus ZenFone Ares stiže sa 8GB RAM-a

Asus je tiho predstavio ZenFone Ares telefon u Tajvanu, a uređaj karakteriše AR (Augmented Reality) i VR (Virtual Reality) implementacija, sa specifikacijama gotovo identičnim prošlogodišnjem ZenFone AR modelu.

Tehnopolis

Izvor: GSM Arena, Benchmark

Nedelja, 17.06.2018.

10:30

Novi Asus ZenFone Ares stiže sa 8GB RAM-a
Printscreen YouTube/Today Technology

Asus ZenFone Ares ima 5.7-inčni Super AMOLED panel, sa 16:9 odnosom stranica i QHD rezolucijom (2560 x 1440p). Displej karakteriše Tru2life tehnologija za bolju vidljivost na dnevnoj svetlosti.

Telefon pokreće Snapdragon 821 čipset, uparen sa 8GB RAM-a i 128GB UFS 2.0 proširivog skladišnog prostora. Hardver je, prema svemu sudeći, kompatibilan sa Google ARCore tehnologijom.

Na poleđini se nalazi 23MP senzor sa PixelMaster 3.0 objektivom, dok prednja kamera ima 8MP senzor. Telefon koristi Android Nougat operativni sistem, dok je baterija kapaciteta 3300mAh uz Quick Charge 3.0 podršku.

Tu su i dodaci za multimedijalno iskustvo u vidu SonicMaster 3.0 Hi-Res Audio 384 kHz dekodera za zvuk, kao i podrška za DTS Headphone with 7.1 surround.

Asus ZenFone Ares je trenutno limitiran na tržište Tajvana, gde se prodaje po ceni od oko 333 dolara. Nisu istaknuti planovi o potencijalnoj globalnoj objavi uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: