Samsung predstavio nov telefon: Šta Galaxy J6 donosi?

Kompanija Samsung predstavila je najnovijeg člana iz Galaxy porodice, Galaxy J6.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 24.05.2018.

15:41

Samsung predstavio nov telefon: Šta Galaxy J6 donosi?
Foto: Youtube Screenshot/ Geekyranjit

Galaxy J6 kombinuje Super AMOLED beskrajni ekran koji se oslanja na Samsungovu dizajnersku tradiciju vrhunskih telefona s dodatnim praktičnim karakteristikama, kao što je zadnji skener otiska prsta, što ga čini najmodernijim i najpraktičnijim u Galaxy J seriji.

Novi Galaxy J6 ima Super AMOLED ekran dijagonale 5,6 inča visoke rezolucije i živopisnih boja, koji je zaštitni znak Galaxy pametnih telefona. Beskrajni ekran pruža iskustvo gledanja kao u bioskopu,

Osmišljen kako bi bio na usluzi korisnicima koji vode užurbane živote, Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću skenera za otisak prsta bez prethodnog "buđenja“ uređaja, a za neprekidan rad tokom čitavog dana nudi bateriju kapaciteta 3.000 mAh.

Pokreće ga osmerojezgreni procesor 1,6 GHz, čime omogućava izvršavanje naprednijih zadataka, kao što je prikazivanje videozapisa visoke rezolucije, a za dodatnu fleksibilnost zadužena su 3 GB radne memorije, 32 GB interne memorije, kao i ulaz za microSD karticu.

Prilagodljiva kamera uređaja Galaxy J6 korisnicima omogućava snimanje odličnih fotografija ili selfija bez obzira gde se nalazili ili šta radili. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13 MP i 8 MP i integriše snažan selfie fokus u stvarnom vremenu i prednji LED flash, što znači da korisnici mogu da snimaju jasne selfije danju ili noću, bez obzira na osvetljenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: