Novi Samsungov flegšip stiže ranije nego što je očekivano?

Zanimljive vesti stižu iz Južne Koreje. Kompanija Samsung bi mogla da predstavi svoj naredni flegšip model ranije nego što je to moglo da se očekuje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2018.

14:00

Novi Samsungov flegšip stiže ranije nego što je očekivano?
GettyImages

Kako piše Phone Arena, telefon Samsung Galaxy S10 (a uz njega verovatno i Galaxy S10+) bi mogao da bude predstavljen na narednom CES 2019 sajmu u Las Vegasu, koji se održava od 8. do 11. januara sledeće godine.

Novi izveštaj južnokorejske kompanije ukazuje da bi Galaxy S10 mogao da ima "in-display" senzor otiska prsta. Kompanije koje rade na biometrijskom senzoru ispod displeja su Qualcomm, Synaptics i Ezestek.

Samsung, sudeći po izveštaju, smatra da će biti potrebno nešto specijalno da bi se obeležio jubilarni model iz više nego uspešne Galaxy S linije flegšip modela.

Još uvek nije sasvim sigurno da će Galaxy S10 imati i 3D sensing tehnologiju, ali se izveštaju pominje da kompanija Mantis Vision i Samsung Electronics Institute of Technology rade na razvoju algoritama za tu funkciju.

Ta tehnologija, međutim, u ovom trenutku još uvek nije spremna za masovno upotrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: