Impresivan rast YouTubea: 1,8 milijardi mesečnih poseta

Jutjub posećuje 1,8 milijardi registrovanih korisnika svakog meseca, ne računajući neregistrovane korisnike.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 04.05.2018.

14:30

Impresivan rast YouTubea: 1,8 milijardi mesečnih poseta
foto: getty

“Izuzetno je važno i za mene i sve na Jutjubu da se razvijamo odgovorno“, rekla je Suzan Vojčicki, izvršna direktorka Jutjuba. – “Ne postoje instrukcije kako se ovako velika platforma može razvijati, ali bitno je da na pravoj strani istorije.“

Inače, Jutjub se već više od godinu dana bori da izbalansira potrebe oglašivača i njihovih očekivanja sa slobodom kreativnosti. Prošle godine, oglašivači su bojkovali Jutjub nakon što su njihove reklame bile objavljivane na uvredljivim video-klipovima. Jutjub je odgovorio agresivno povlačenjem osetljivih klipova.

Inače, statistika pokazuje da se svakog minuta postavi preko 400 sati video-materijala na Jutjub, što otežava kompaniji selekciju onoga što sme i ne sme da ide na sajt, pa je i povećanje kontrole i zapošljavanje novih ljudi koji će pregledati sadržaj bilo neminovno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: