Počelo odbrojavanje do predstavljanja novog HTC-ovog flegšipa

HTC je objavio "tizer" fotografiju koja najavljuje novi premijum model telefona te tajvanske kompanije, na kome su prikazani neke od sastavnih komponenti uređaja, kao i datum njegovog predstavljanja.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Četvrtak, 03.05.2018.

21:16

Default images

Novi HTC-ov flegšip sa oznakom U12+ biće zvanično predstvljen 23. maja. Prema ranije objavljenim, nepotvrđenim, informacijama, telefon će imati kamere od 12MP i 16MP pozadi, kao i prednju kameru od 8MP.

Najverovatnije će ga pokretati najnoviji Snapdragon 845 čipset. U12+ će imati 6-inčni QHD+ ekran, 6GB RAM-a, bateriju kapaciteta 3420mAh, IP68 sertifikat za vodootpornost, kao i opciju "stezanje" okvira koja je patantirana kod njegovih prethodnika, modela U11 i U11+.

U planu je da kupcima uz telefon bude ponuđen Google Project Treble, namenjan za praćenje i brzu primenu softverskih ažuriranja.

Sudeći prema tvitu, HTC svoj novi permijum model smatra nečim što je mnogo više od prostog skupa specifikacija. A da li je to baš tako i šta će tačno HTC U12+ ponuditi, biće poznato za dvadesetak dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: