Paladins zvanično izlazi iz bete 8. maja

Hero pucačina studija Hi-Rez, Paladins, će konačno napustiti status beta igre i postati “punokrvni” naslov već 8. maja, čemu prestoje brojne pogodnosti.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 03.05.2018.

19:28

Paladins zvanično izlazi iz bete 8. maja
Foto: Youtube Screenshot/Paladins by Hi-Rez Studios

U znak proslave svi šampioni u igri su otključani, i svako ko se pre 8. maja uloguje u igru dobija 200 kristala potpuno besplatno i specijalni avatar, kao znak zahvalnosti za učešće u beti.

Developeri su izjavili da, iako Paladins napušta betu, ne misle da je na radu sa igrom gotovo i da će nastaviti da donose novi sadržaj, ali da više neće doći do promenama u sistemu igre, zato što su pronašli “formulu koja odgovara svima sa besplatnim kartama i kozmetičkim dodacima”.

Tokom 2018. možemo očekivati i nove modove igranje, više detalja o šampionima, tematske događaje i skinove.

Tokom skoro 20 meseci, koliko je Paladins proveo kao open beta naslov, došlo je ukupno 70 apdejtova koji su donosili novi sadržaj za sve igrače u vidu heroja, ali i izmena u progresiji koje su dosta smetale igračima, ali su developeri nakon kritika menjali stvari mahom prema zahtevima igrača.

A sa druge strane i dalje postoje prepirke ko je kopirao koga, da li je Paladins Overwatch ili vice versa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: