Facebook uvodi novu opciju: "Jedno sam naučio pred Kongresom..."

Društvena mreža Facebook radi na novoj komandi "obriši istoriju" koja će korisnicima omogućiti brisanje istorije pretraživanja, izjavio je glavni izvršni direktor kompanije Mark Zakerberg.

Tehnopolis

Izvor: SRNA

Utorak, 01.05.2018.

20:49

Facebook uvodi novu opciju:
Foto: Getty

On je na svom Facebook nalogu napisao da planira da diskusiju o uvođenju nove komande započne na Facebookovoj godišnjoj F8 konferenciji.

"Jednu stvar sam naučio tokom svedočenja pred Kongresom SAD, a to je da nisam imao dovoljno jasne odgovore na pojedina pitanja o podacima", napisao je Zakerberg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: