Poruka koja kruži Snepčetom digla paniku među korisnicima

Lažni skrinšot koji kruži Snepčetom i na kojem piše da će aplikacija obrisati sve sačuvane fotografije, tačnije Memories korisnika koji ne dele sve slike sa svim svojim prijateljima, uznemirila je korisnike ove mreže.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 26.04.2018.

08:30

Poruka koja kruži Snepčetom digla paniku među korisnicima
foto: getty

Snepčet se ubrzo oglasio na Tviteru i objasnio da je u pitanju "fake news“, tačnije lažna vest, kao i da ne planiraju da obrišu nikakve slike iz arhive svojih korisnika.

“Važno obaveštenje Snepčet tima! U naredna 24 časa naša baza podataka će biti obnovljena. To znači da će sve vaše slike iz memorije biti obrisane. Kako biste zadržali slike, povucite ovaj čet na dole, kliknite plavu strelicu i pošaljite svim svojim prijateljima. Tako ćemo znati da ste još uvek aktivni“, pisalo je u poruci koju je poslao navodni "Team Snapchat“. Iako nije jasno kako je jedan screenshot uspeo da izazove toliku paniku, ali činjenica je da su mnogi prosleđivali poruku i čuvaju slike sa svog profila pre nego što budu "obrisane“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: