Prve fotografije: Novi Honor 10 stiže za mesec dana / FOTO

Huaweijev zasebni brand Honor uskoro će dobiti svog novog predstavnika, model Honor 10.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 08.04.2018.

11:22

Prve fotografije: Novi Honor 10 stiže za mesec dana / FOTO
GettyImages / Ilustracija

Ovaj pametni telefon bi trebalo zvanično da bude predstavljen 15. maja u Londonu, dok se predstavljanje u Kini očekuje krajem ovog meseca.

Na kineskoj mikrobloging platformi Weibo pojavio se promotivni letak na kome se može videti da izgled novog dizajnom ne odudara previše u odnosu na postojeće Honor uređaje više kategorije, Honor 9 i Honor View 10.

Kada su karakteristike samog telefona u pitanju, drugi izvor iz Kine navodi da će uređaj imati FullView ekran dijagonale 5,8 inča i Kirin 970 čipset, prenosi Bug. "Desetka" će maksimalno imati 6GB RAM-a i 256GB interne memorije i već dobro poznatu dvostruku zadnju kameru. Senzor otisaka prsta nalaziće se sa prednje strane, u samom Home tastru sa donje prednje strane uređaja.

Novi smartfon će imati i, među proizvođačima sve popularniji, neizostavni "notch".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: