Vraća se iPhoneov nekadašnji veliki konkurent?

Ako ste pre devet godina pratili tehnologiju, znate da je u to doba Palm bio najveći tržišni konkurent Appleovom iPhoneu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 07.04.2018.

08:20

Vraća se iPhoneov nekadašnji veliki konkurent?
Foto: Gettyimages

Tehno insajderi iz Android Policea sreli su se s nekoliko ljudi iz mobilne industrije i dobili niz potvrda da Palm zaista radi na nečemu novom.

Kompanija koja je na tržište vratila Alcatel i nedavno oživela BlackBerry Mobile navodno radi i na smartfonu Palm, u saradnji sa američkim provajderom mobilnih usluga Verizonom.

Ova vest možda ne znači mnogo nikome osim zagriženim nostalgičarima, ali bi trebalo spomenuti da je Palm Pre bio glavni konkurent tadašnjem iPhoneu i da je predstavio brojna tehnološka rešenja koja pametni telefoni koriste i danas.

Iako se već zna da TCL vraća Palm iz groba, ovo je zaista prva vest o potencijalnom dolasku njihovog pametnog telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: