"This War of Mine" je besplatan za igranje tokom vikenda

Ako još uvek niste isplanirali šta ćete igrati tokom predstojećeg prazničnog vikenda, onda će vam 11 bit Studios olakšati dilemu, zato što je This War of Mine besplatan za igranje u narednih nekoliko dana.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 05.04.2018.

17:30

foto: screenshot/youtube

izvor: play.co.rs

Preživljavanje u razorenom gradu će biti dostupno bez ikakve naknade sve do nedelje, 8. aprila, sa svim dostupnim sadržajem.

Ova pogodnost naravno ne dolazi tek tako, već u znak velikog uspeha koji je igra postigla, a to je 2,5 miliona prodatih kopija na Steam platformi. Zanimljivo je deo određena sredstava od prodaje odlaze u humanitarne svrhe za žrtve rata. Takođe, developeri pripremaju i novu igru, Frostpunk, strategiju sa elementima izgradnje gradova, koja dolazi krajem meseca.

Naravno, ova promocija ne može da prođe bez velikih popusta za one koji se odluče da uživaju u naslovu i nakon završetka besplatnog vikenda. Tako da je Anniversary edicija igre na 70% popusta i može se kupiti za svega 5,69€, a na 50% popusta je DLC The Little One’s.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: