Režiser Far Cry 3 napustio Ubisoft nakon otkazivanja projekta

Samostalna ekspanzija za Far Cry 3, nazvana Blood Dragon, je kratko ali ogromno ludilo u stilu akcionih filmova iz 80-ih godina, za šta je bio zaslužan kreatvni režiser, Din Evans.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 28.03.2018.

22:00

Režiser Far Cry 3 napustio Ubisoft nakon otkazivanja projekta
Foto: Youtube Screenshot/theRadBrad

Nažalost, on je sada napustio kompaniju za koju je radio dugi niz godina zato što mu je otkazala sledeći projekat. Ubisoft je otkazao Dinov projekat iz nepoznatih razloga, a za uzvrat mu je ponuđena pozicija u studiju lociranom u Parizu koji je on odbio.

On je u razgovoru za GameInformer izneo zašto je odbio ponudu kompanije i rastao se od nje: “Razveo sam se od žene, i onda je projekt na kojem sam radio otkazan. Ovo sr**e se desilo u isto vreme i počeo sam da razmišljam – Da li je najbolje da se preselim u stranu državu? Ove godine punim 40 godina, i jeste kliše, ali razmišljate o tome i kada napunite 30 godina. Ove prekretnice u životu vas nateraju da razmislite o tome šta stvarno želite da radite i da li je to ispravna odluka.”

Din Evans je proveo 12 godina u Ubisoftu gde je radio na većini velikih franšiza, kao što su Splinter Cell i Assassin’s Creed, piše play.co.rs. On će se sada preseliti u rodnu Britaniju i neko vreme će provesti na pauzi, a za svoj povratak u gejming industriju planira preuzimanje više rizika, poput osnivanja sopstvenog studija i upravljanja malim timom strastvenih developera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: