EA neće zarađivati od prodaje A Way Out

Kompanija Electronic Arts je zbog svojih kontroverzi postala veoma omražena kod velikog broja igrača, zbog čega je mnoge razočaralo to što je kooperativna avantura, A Way Out, postala deo EA Originals programa, kojim se finansiraju mnogi indie studiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.03.2018.

19:35

EA neće zarađivati od prodaje A Way Out
Foto: Youtube Screenshot/Electronic Arts

Međutim, developeri koji rade na A Way Out, studio Hazelight, su ostali potpuno nezavisni u pogledu vizije i dizajniranja igre, bez ikakvog uticaja od strane kompanije EA. A sada je dizajner igre, Džozef Fares, izjavio da Electronic Arts neće zaraditi ni dolara od prodaje njihove igre.

“Ovako stoje stvari, i morate to da shvatite: EA ne zarađuje od ove igre, sav novac ide developeru. Oni ne zarađuju, a sve što sam dobio od njih je podrška", izjavio je Fares u razgovoru za The Sixth Axis.

Nedavno smo imali prilike da vidimo novi gejmplej video u kojem dvojica protagonista, Leo i Vinsent, moraju pobeći iz bolnice pune stražara, piše play.co.rs.

A Way Out ćete moći da igrate samo u društvu drugog igrača, a tu su developeri izašli dodatno u susret pošto je potrebno posedovati samo jednu kopiju igre, a ne dve.

Nedavno je objavljeno da u igri neće biti mikrotransakcija što je još jedna sjajna vest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: