Nakon Destiny 2 i Call of Duty stiže na Battle.net?

Nova igra u čuvenom serijalu pucačina Call of Duty nam je krajem prošle nedelje zvanično najavljena i tada je potvrđeno da će to biti četvrti deo Black Opsa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.03.2018.

19:02

Nakon Destiny 2 i Call of Duty stiže na Battle.net?
Foto: Youtube Screenshot/ Call of Duty

Paralelno sa ovom najavom, CoD igrači su primetili jednu zanimljivost koja je svima nekako promakla, a koja zapravo predstavlja veoma veliku stvar – izgleda da će, što se PC verzije igre tiče, igra nalaziti na popularnoj Blizzardovoj platformi Battle.net, što će biti druga igra u istoriji Battle.neta koja tu dolazi, a da nije Blizzardova igra.

Blizzard je prošle godine probio tu istorijsku barijeru dolaska “stranih” igara na Battle.net tako što je Destiny 2 postao prva ne-blizzardova igra na ovoj platformi.

Doduše, Activision i Blizzard su ćerke firme zajedničke kompanije Activision-Blizzard, tako da se ipak ne radi o potpuno stranom telu, ali je svakako još uvek čudno videti igre koje nisu Blizzardove na Bnetu, piše play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: