Curse of the Pharaohs DLC za AC: Origins dobio trejler

Druga po redu, ali nadamo se ne i poslednja, ekspanzija za Assassin’s Creed: Origins, sa nazivom Curse of the Pharaohs, dolazi 13. marta i sa sobom donosi brojne osvežavajuće novine. Baš u tu čast je kompanija Ubisoft pripremila odlični trejler pred izlazak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

15:30

Curse of the Pharaohs DLC za AC: Origins dobio trejler
foto: youtube/screenshot

izvor: play.co.rs

Curse of the Pharaohs Bayeka vodi na novu lokaciju u igri, gde se nalazi i čuvena Dolina Kraljeva, gde će se boriti protiv drevnih pretnji i na taj način saznati nove detalje o životima faraona. Glavni protagonista na raspolaganju dobija 7 novih sposobnosti, dok je level cap podignut na 55, a nova teritorija donosi i nove predmete i oružja.

Ekspanzija dolazi kao deo sezonske propusnice ili se može pazariti za 20€.

Pored ekspanzija, Assassin’s Creed: Origins je dobio i gomilu besplatnog sadržaja, poput Discovery moda, koji igrače vode u edukativno putovanje kroz život i obrede drevnog Egipta, i New Game+ moda koji podiže izazov preleženja igre ali donosi i lepe nagrade.

Uživajte u trejleru, a ispod možete pogledati i kako izgleda prvih 15 minuta ekspanzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: