Lenovo sprema povratak legendarnog modela Motorola Razr?

Kineska kompanija Lenovo je, pre nekoliko godina, objavila video koji je nagoveštavao potencijalne namere tog prozviđača da oživi legendarni model Motorola Razr - jedan od najikoničnijih telefona starije generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.03.2018.

08:25

Lenovo sprema povratak legendarnog modela Motorola Razr?
Printscreen YouTube / Ilustracija

Motorola je kasnije negirala eventualno oživljavanje tog modela, ali su sada nove informacije pobudile nadu da bi do toga, ipak moglo da dođe.

Izvršni direktor Lenova Jang Juankingom izjavio je za sajt TechRadar da bi Razr zaista mogao da se vrati u novom obliku.

On je istakao da danas tehnologije omogućavaju proizvođačima da budu inovativniji kod dizajniranja pametnih telefona, što bi za rezultat moglo da ima savremenu verziju Razra.

Još uvek nije sasvim sigurno da Lenovo zaista planira novu verziju Motorole Razr.

Ipak, s obzirom na to da je HMD prošle godine oživeo kultni model Nokia 3310, a nedavno i Nokia 8110, ne bi trebalo odbaciti ni mogućnost da Lenovo posegne za modernom verzijom Razra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: