Nova PUBG mapa biće predstavljena u martu

PUBG korporacija nastavlja sa vrednim radom da PlayerUnknown’s Battlegrounds načini što boljom igrom i pruži još više zanimljivog sadržaja igračima i nakon izlaska iz Early Accessa.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Četvrtak, 22.02.2018.

19:35

Nova PUBG mapa biće predstavljena u martu
Foto: Youtube Screenshot/ VEGETTA777

U apdejtu na Steam stranici igre, izneto je da će tokom marta biti prikazan takozvani “roadmap” svih budućih ažuriranja i šta će sa njima doći. Među tim planovima se nalazi nova, treća po redu, mapa. Detalja o mapi nema, sem podatka da će se pojaviti u periodu između marta i juna ove godine.

Još jedna bitna novina je matchmaking baziran na ingu, što će igrače podeliti u dve grupe, one sa nižim pingom koji će imati prednost u odnosu na drugu grupu, odnosno one sa većim pingom, piše play.co.rs. Testiranje ove promene će početi ove nedelje.

Objava planova je bila zakazana za nešto ranije period, ali je otkazana zbog rastućeg problema sa čiterima, kojih je samo u januaru banovano preko milion.

“Početkom ove godine, razvoj nekih velikih elemenata i sistema je odloženo zbog pomeranja fokusa ka izradi strožijih mera protiv varanja. Želimo da zamolimo naše igrače da razumeju da i pored naše želje da podelimo šta planiramo i na čemu radimo, tajming je morao biti pomeren. Imamo jako mnogo uzbudljivih stvari da podelimo sa vama, uključujući novi sadržaj koji će pružiti opširnije battle royale iskustvo.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: