Šta to mudro krije Galaxy S9?

Ostalo je još samo deset dana do predstavljanja najnovijeg modela Samsung Galaxy S9. Samsung je objavio niz snimaka na svojim YouTube kanalima u kojima nagoveštava svoj najpametniji model.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.02.2018.

09:30

Šta to mudro krije Galaxy S9?
foto: screenshot/youtube/SamsungMobileKoreaSa

U prvom snimku vidi se mnogo akcije, a na kraju kada broj devet u svoj fokus zamrzava padobranca u slobodnom padu, te se čini da Samsung želi da naglasi brzo fokusiranje kamere za akcione cnimke, kao i mogućnost slo-mo snimaka. Drugi snimak je dosta mračniji, a noćne scene i jelena u šumi osvetleće upravo devetka. Jasno je da se snimak odnosio na snimanje fotografija pri maloj osvetljenosti. Šuška se da će specijalno osvetljenje koje će „spasiti“ slike u mraku biti novi feature Galaxy S9. Treći video prikazuje mladog momka u gotovo svim životnim raspoloženjima, od smeha do plača. A onda se u jednom trenutku pojavljuje devetka i njegovo lice pretvara u animaciju. Stoga je vrlo izvesno da će i Samsung imati opciju 3D emodžija koji koriste vaš izraz lica da kopiraju eksperisiju, a onda stilizuju emodži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: