Ne, nije do telefona: Korisnici besni zbog Facebook aplikacije

Veliki broj korisnika Facebooka nakon poslednjeg ažuriranja mobilne aplikacije te društvene mreže žali se na probleme prilikom korištenja.

Tehnopolis

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 05.02.2018.

12:38

Ne, nije do telefona: Korisnici besni zbog Facebook aplikacije
Foto: Getty

Naime, korisnici se žale da se aplikacija jednostavno ruši i da ju je skoro nemoguće koristiti. Velik broj negativnih komentara i pritužbi pojavio se na Twitteru, stranici Down Detector kao i u komentarima na App Storeu i Google Playu. U opisu aplikacije stoji da novo ažuriranje "poboljšava sposobnost ostvarenja funkcija i brzinu".

"Otkad sam ga ažurirala, ne mogu da učitam", "Od poslednjeg ažuriranja aplikacija se ruši! Uopšte ne mogu da je otvorim", "Katastrofa. Zablokira i onda izbaci i samo piše Facebook greška. Ništa ne mogu da vidim, ne prikazuje obaveštenja, stalno ih označava kao nepročitana. Nikad gora aplikacija", "Često blokira i ne odgovara, starija verzija je mnogo bolja", "Nakon ažuriranja prespor. Bolje je bilo pre", "Neprekidno blokira, izbacuje, ne mogu da pročitam tuđe komentare, otvara se užasno sporo, a imam super brzi internet i fantastičan telefon... Stalno moram da se odjavljujem da bi se ponovo pokrenula, onda bude sat vremena u redu pa opet isto... Apsolutno loša aplikacija", samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika.

Probleme s aplikacijom korisnici širom sveta prijavljuju već nekoliko dana. Žale se na probleme prilikom logovanja, a mnogi prijavljuju i probleme s učitavanjem fotografija i videozapisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: