Prodaja Star Wars: Battlefront 2 za 60% lošija od prethodnika

Kao posledica kontroverzi vezanih za loot kutije i sistem progresije, gde je potrebno igrati čak 40 sati za otključavanje jednog heroja, Star Wars: Battlefront 2 se susreće sa jako lošim rezultatima prodaje nakon tri dana na otkako je došao na tržište.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2017.

11:43

Prodaja Star Wars: Battlefront 2 za 60% lošija od prethodnika
Foto: Youtube Screenshot

Kako Gamesindustry.biz saznaje, nova pucačina u Star Wars univerzumu se “na disku” na tržištu Velike Britanije prodaje čak 60% lošije od prethodnika koji je izašao 2015. godine i pružao je znatno oskudniji sadržaj. Prodaja je i za 50% slabija od prošlogodnišnjeg Battlefield 1, koji takođe dolazi iz kompanije Electronic Arts.

EA je samo dan pred izlazak igre privremeno isključila mikrotransakcije, kako bi dodatno poradili na sistemu progresije i svemu na šta su se igrači bunili, ali je to učinjeno prekasno, pošto je veliki broj nezadovoljnih fanova već otkazao kupovinu.

Pre nego što su izašli rezultati prodaje, kompanija je saopštila da gašenje mikrotransakcija neće imati veliki značaj na planirnu zaradu za fiskalnu 2018. godinu.

Da li ste vi kupili Star Wars: Battlefront 2?

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: