Da, postoji nešto što jako nervira sve korisnike iPhone-a

Automatski uključen Bluetooth nakon ažuriranja operativnog sistema je svakako nešto što jako nervira korisnike iPhone-a.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 09.11.2017.

10:56

Da, postoji nešto što jako nervira sve korisnike iPhone-a
foto: getty

Iako je Apple ponudio mnogobrojna poboljšanja kada je softver u pitanju, ono što je i dalje ostalo isto je automatski aktiviran Bluetooth nakon ažuriranja softvera. Naravno, Apple ne bi bio Apple da nema neku skrivenu foru.

Ako ste sve vreme regulisali Bluetooth direktno iz kontrolnog centra, onda znajte da i dalje niste rešili “problem“.

Kada putem kontrolnog centra isključite Bluetooth ili WiFi, vi niste zaista diskonektovali svoj telefon sa mreže već ste samo sprečili uparivanje svog telefona sa drugim. Da biste isključili Bluetooth morate ići u Settings/Switch off.

Inače, iPhone svako jutro u 5 pokušava da rekonektuje uređaj sa drugim poznatim uređajima, stoga ako ne želite ovu opciju isključite je ručno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: