Neverovatno interesovanje: Američki gradovi ostali bez iPhonea X

Fanovi uređaja kompanije Apple su tokom vikenda učinili sve kako bi uspeli da kupe najskuplji iPhone do sada - iPhone X. Nakon samo dva dana zalihe u prodavnicima u 20 najvećih američkih gradova doslovno su presušile.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.11.2017.

21:00

Neverovatno interesovanje: Američki gradovi ostali bez iPhonea X
Foto: Youtube Screenshot

Na zvaničnoj internet stranici Applea objavljeno je da novi iPhone X, čija se cena kreće od 999 dolara naviše, nedostupan u najvećim gradovima SAD-a, a među njima su Njujork, Boston, Čikago, Denver, Hjuston, Dalas, Mineapolis, San Antonio, Ostin, Los Anđeles, Feniks, Filadelfija, San Diego, San Francisko, Vašington, Albukerki, Las Vegas, Šarlot i Rali.

U nedelju je manji broj uređaja bio dostupan u Portlandu, Oregonu, Sietlu, Skotsdejlu, Tusonu, El Pasu, Santa Moniki i Nortridžu, ali je i to do kraja dana prodato.

Isporuke online narudžbina se čekaju tri do četiri nedelje.
Foto: Thinkstock
Prodaja iPhonea X je počela u petak u 8 sati, a zalihe su se bližile kraju već u subotu u podne. Redovi su bili veoma dugi, duži nego u slučaju modela iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus.

Mnogi su kupili iPhone kao poklon, ali i kako bi ga preprodali po ceni koja se kreće od 1.500 pa čak do 5.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: