Facebook korisnicima omogućio kreiranje anketa

Kompanija Facebook je nakon kupovine anketne aplikacije za tinejdžere pod nazivom tbh korisnicima svoje društvene mreže omogućila kreiranje ankete slične onoj koja je već prisutna na Instagramu.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Utorak, 07.11.2017.

08:35

Facebook korisnicima omogućio kreiranje anketa
Foto: Getty

Facebook je uveo novu opciju koja omogućava korisnicima da kreiraju anketu od dva pitanja, nakon čega njihovi prijatelji i pratioci mogu da glasaju na News Feedu.

Nova mogućnost je dostupna na desktop i mobilnoj verziji Facebooka, a osim postavljanja najviše dva pitanja, moguće je uploadovati fotografije i GIF-ove uz svaki odgovor.

Ono što je važno reći je da ankete nisu anonimne, tako da će osoba koja je kreirala anketu, kao i svi oni koji su glasali, moći da vide vaš odgovor. Takođe, ni ankete na Instagramu nisu anonimne.

Facebook je ranije eksperimentisao s anketama, ali nije imao konstantan način za ankete koji bi funkcionisao na stranicaima i standarnim profilima.

Sada nakon kupovine aplikacije tbh, anketne aplikacije veoma popularne među tinejdžerima, čini se da je Facebook odlučio više pažnje da posveti ovoj opciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: