Novi Samsung je pravi ekspert za "šelfi"

Samsung ima potpuno novi proizvod, koji može da slika i da pravi selfije, ustvari "šelfije". A nije ni Galaxy ni Note...

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 15.10.2017.

15:30

Novi Samsung je pravi ekspert za
Printscreen YouTube/Samsung USA

U pitanju je frižideru Samsung Family Hub sa unutrašnjim kamerama koji sam pravi "šelfije" (shelf - engl. polica) onoga što se nalzi na njegovim policama i slike šalje vlasniku na telefon.

Uređaj se osmišljen sa ciljem da korisnicima šalje informacije o trenutnom sadržaju namirnica na njegovim policama, kako bi uvek mogli da znaju šta im je potrebno, odnsno da ne bi gomilali hranu ili zaboravili da kupe ono što im je potrebno.

Tri kamere, na vrhu, u sredini i na dnu vrata, snimaju police svaki put kada se vrata zatvore i frižider potom šalje fotografije.

Pored toga, Samsung Family Hub vlasniku predlaže recepte, a može sam i da uključuje i isključuje rernu.

A to "zadovoljstvo" košta oko 4.500 eura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: