Stiže BlackBerry Motion, novi igrač na tržištu

BlackBerry priprema novi telefon srednje klase, čije prve fotografije su nedavno osvanule na internetu. Novi model će se zvati BlackBerry Motion.

Tehnopolis

Izvor: Mashable.com

Petak, 06.10.2017.

13:50

Stiže BlackBerry Motion, novi igrač na tržištu

Ono što prvo upada u oči na fotografiji jeste, za novije modele pametnih telefona, neuobičajano široka donja ivica.

U telefon, koji je prvobitno bio nazvan Krypton, trebalo bi d bude ugrađen Snapdragon 625 ili 626 procesor sa 4GB RAM memorije.

BlackBerry Motion če imati "full HD" ekran, senzor otiska prsta građen je u "Home" taster, veliku batrijeu od 4,000mAh.

Telefon će biti otporan na vodu i prašinu u standardu IP67. Na osnovu fotografija, iz procurelog pres materijala, može se uočiti da telefon ima USB-C konektor i ulaz za slušalice.

Jedina primadba koje se do sada pojavila ide na račun široke donje ivice, koja prema mišljenju komentatora čini da uređaj izgleda pomalo zastarelo.

Fotografiju Motiona je na svom Tviter profilu objavio Evan Blas, koji često obavljuje informacije o novim modelima pametnih telefone pre nego što one postanu zvanične.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: