Najnoviji telefon iz LG-ja rasteruje komarce /FOTO

LG je najnoviji smartfon namenjen indijskom tržištu opremio zvučnikom koji će korisnike štititi od najezde komaraca.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 03.10.2017.

08:25

Najnoviji telefon iz LG-ja rasteruje komarce /FOTO
Foto: Youtube Screenshot

Najnoviji tržišni potez iz LG-ja napravljen je kako bi usrećio brojne korisnike širom Indije. Tamošnje stanovništvo između ostalog pati i od neprekidne najezde komaraca, a smartfon K7i je stvoren kako bi im pomogao.

Tehnološko rešenje smešteno na poleđini uređaja izraženi je zvučnik koji emitovanjem ultrazvučnog signala neprepoznatljivog ljudskom uhu rasteruje komarce.

Sprava za rasterivanje komaraca, tim rečeno, radi na sličnom principu kao i brojni uređaji pre nje. LG je već godinama ugrađuje u klima uređaje, hladnjake, pa čak i televizore.
Foto: Youtube Screenshot
K7i je, izuzmemo li zvučnik za rasterivanje komaraca, standardni smartfon srednje klase K7 vođen Androidom. Jedina prava razlika između K7i i K7 je odstranjivo zadnje kućište s ugrađenim zvučnikom.

Ovo znači da se u paketiću s K7i dobija i futrola koja će vašem uređaju omogućiti da elegantnije stane u džep. Problem je, doduše, što ćete time isključiti njegovu 'glavnu funkciju.

Kako stvari stoje, osrednje tehničke funkcije samog uređaja kombinovane sa spomenutim zvučnikom očigledno su napravljene za starije osobe kojima nije ni na kraj pameti da kupuju flagshipe i kojima komarci očigledno jako idu na živce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: