Niste jedini: Novi iOS 11 je mnogima usporio telefone

Iako iOS 11 donosi niz poboljšanja, dizajnerskih dorada i novih mogućnosti, deo korisnika se želi da im telefoni sada rade sporije. Apple je inače samo nedelju dana nakon izlaska novog sistema objavio i prvi update.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 29.09.2017.

11:33

Niste jedini: Novi iOS 11 je mnogima usporio telefone
foto: getty

Mnogi korisnici novog iOS 11 se žale na kraći vek baterije, sporiji rad aplikacija i sporo pokretanje i rušenje aplikacija.

Neki se žale i na probleme u radu redizajniranog kontrolnog centra kada je telefon zaključak, pa tako imaju poteškoće upravljanjem muzike.

Apple je već u utorak objavio prvi update novog iOS-a koji rešava neke bagove i poboljšava rad uređaja. Ako se još uvek niste prebacili na najnoviji iOS, možete slobodno sačekati da Apple reši sve probleme u sledećih nekoliko nadogradnji sistema

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: