PUBG postavio novi rekord sa 1.5 miliona igrača u jednom trenutku

Tokom svake od prethodnih nedelja fenomen zvani PUBG je ostavljao druge naslove za sobom na listi igara sa najviše igrača koji su se u jednom trenutku našli onlajn.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2017.

11:35

PUBG postavio novi rekord sa 1.5 miliona igrača u jednom trenutku
Foto: Youtube Screenshot

Prethodne nedelje je pala i Dota 2 sa rekordom iz marta 2016. godine, kada je PUBG imao 1.3 miliona igrača u jednom trenutku.

Sada je ova pucačina oborila i sopstveni rekord, zato što se u jednom trenutku igri, prema sajtu SteamCharts, našlo tačno 1,523,179 igrača. O uspehu PlayerUnknown’s Battlegrounds govori odlična prodaja na Steamu, pošto SteamSpy prikazuje da je tokom perioda od oko 20 dana prodato čak 2 miliona kopija igre.

Nedavno su developeri iz Bluehole studija izjavili kako nisu zadovoljni potezom Epic Gamesa, koji je za svoju igru, Fortnite, najavio Battle Royale mod.

Odatle se stiče utisak da je razvojni tim iza PUBG želeo da prisvoji žanr za sebe, ali to nezadovljstvo zapravo dolazi zato što ova igra koristi endžin studija Epic. Iz čega proističe sumnja da bi se endžin za Fortnite dodatno poboljšao, čime bi igra postala znatno primamljivija i bolja u odnosu na PUBG.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: