Jubilarac iPhone X i ostali

Jubilarac je stigao, Apple je predstavio iPhone X, a mi smo ispratili i snimili novi Tehnopolis.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2017.

00:42

Jubilarac iPhone X i ostali

Uz X stigao je i iPhone 8, Apple Watch Series 3, novi Apple TV i planovi da Apple prodavnice postanu mesto na koje ćete želeti da se preselite. U ponudi je više modela nego ikada, iPhone je cenom sišao, ali se i popeo gde nikada nije bio. O svemu tome i zanimljivostima koje smo videli ovog puta u minutima koji slede.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, čujemo se uskoro!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: